Nova serija televizora, sa NOVIM OPERATIVNIM SISTEMOM WebOS – Foxelectronics Nova serija televizora, sa NOVIM OPERATIVNIM SISTEMOM WebOS – Foxelectronics

Nova serija televizora, sa NOVIM OPERATIVNIM SISTEMOM WebOS

Jun 2021.

Powered by WebOS

Sa ponosom predstavljamo novu seriju FOX SMART TV uređaja

Želja da naše televizore približimo svetu i svim najnovijim tehnologijama koje su u trendu, donela nam je velike novine i promene.

U našem istraživačko-razvojnom centru inžinjeri su već dugo posvećeni odgovoru na samo jedno pitanje:

Kako krajnjim potrošačima ponuditi što celishodnije rešenje: Kvalitetan i pouzdan TV uređaj koji će odgovoriti najzahtevnijim potrebama čoveka za informisanjem, zabavom i asistencijom.

Sprovedeni su izuzetno zahtevni i dugotrajni testovi i došli smo do zaključka da implementacija novog operativnog sistema WebOS donosi brojne prednosti i predstavlja jako bitan i veliki iskorak koji FOX electronics stavlja rame uz rame za najvećim svetskim proizvođačima televizora u premium segmentu.

Nova serija FOX  webOS TV uređaja pruža brži pristup najčešće korišćenim aplikacijama i pojednostavljuje otkrivanje sadržaja uz mogućnost primanja preporuka na osnovu korisničkih preferencija i istorije gledanja. Boje su izraženije, zvuk se odlikuje većom čistoćom i višom dozom bas-a. Reprodukcija 4K sadržaja na sportskom kanalu 4K odaje utisak kao da se nalazite pred fudbalskim igralištem. Obrada slike i doživljaja putem igračke konzole je na zavidnom nivou, a boje karikatura i okruženja su dosta realnije.

Svi webOS uređaji dolaze sa licenciranim OS i podrškom za  Netflix, You Tube, Prime Video kao i za preko 1000 aplikacija čiji broj se svakodnevno povećava.

Da li ste se ikada pitali:

Mogu li da gledam omiljene filmove i serije na Netflix-u bez prekida?

Mogu li na miru da pratim trendinge na YouTube-u?

Hoću li ikada YouTube-u moći da kažem šta da mi pusti umesto da kucam?

Da li ste poželeli da vaš zvučnik Bluetooth-om povežete sa TV uređajem?

A da sve to bude zapakovano u moderan TV uređaj sa unapređenim dizajnom.

Ako je odgovor na navedena pitanja DA i više od toga – onda je nova serija  FOX televizora prava stvar za vas!

 

U ponudi FOX televizora sa WebOS operativnim sistemom trenutno se nalaze televizori u četiri najatraktivnije dimenzije:

43’’ 109 cm 43WOS600A

50’’ 127 cm 50WOS600A

55’’ 140 cm 55WOS600A

65’’ 165 cm 65WOS600A

 

FOX TV sa webOS operativnim sistemom ispuniće očekivanja najzahtevnijih korisnika.

 

ThinkQ AI funkcija znači da vaš TV ponekad ’’misli umesto vas’’. Na osnovu vaše istorije gledanje pamti i nudi predloge koji su u skladu sa vašim interesovanjima po pitanju filmova, serija i muzike.

 

WebOS TV poseduje glasovnu pretragu koja u velikoj meri olakšava pretragu kroz operativni sistem ali glavni adut je Magic Remote controller.

Magični daljinski upravljač nudi najbolji asortiman kontrola za navigaciju koje možete naći na webos televizoru, sa klizajućim točkićem za pomeranje kroz meni početnog ekrana i kontrolom pokreta koja vam omogućava da fizički u vazduhu usmerite daljinski upravljač na aplikaciju ili na element na ekranu. Velika prednost je izuzetan odziv na zadate komande koji ne iziskuje ’’gađanje’’ direktno u senzor televizora već se može upravljati iz daljine.

 

Zahvaljujući svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti, pretraživanje i pregled sadržaja, kao i povezivanje sa ostalim uređajima će uz nove FOX televizore biti lakše nego ikad.

 

Nadamo se da smo opravdali vaše poverenje!

VERUJ U DOMAĆE!

Vaš FOX.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial