O NAMA

O NAMA

Kompanija Vimport d.o.o.
osnovana je 2002. godine.

Osnovne delatnosti po osnivanju bile su uvoz i distribucija audio/video opreme, grejnih tela, klima uređaja i malih kućnih aparata.

Godinama smo radili na razvijanju tržišta, a uporedo smo se trudili da pratimo sve svetske trendove i budemo među prvima u Srbiji na polju inovacija, kako bismo potrošačima mogli da ponudimo samo najbolje.

Brend FOX electronics prisutan je na srpskom tržištu od 2004. godine.

Vrlo brzo postao je sinonim za vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama.

Upotrebom i implementacijom najnovije tehnologije uz visok kvalitet materijala uobličenih u moderan dizajn, FOX uređaji napravljeni su tako da se savršeno uklapaju u savremen stil života.

Od samog početka kompanija se uspešno borila sa svim izazovima poslovanja u Srbiji i vrlo brzo postala jedna od vodećih u oblasti potrošačke elektronike.

Takvu poziciju, sa ponosom ističemo, zadržala je i danas.

Kompanija je 2014. godine svojim potrošačima predstavila SMART televizore sa ANDROID platformom.

Iste godine otvara fabriku u Srbiji za proizvodnju televizora što doprinosi efikasnijoj kontroli kvaliteta i prilagođava FOX uređaje zahtevima domaćeg tržišta.

Pokretanje proizvodnje u Srbiji donosi mnoštvo prednosti od kojih su najvažnije:

KVALITET

Implementacija tehnologije poslednje generacije kroz strogu kontrolu kvaliteta materijala i procesa proizvodnje, kao i široko znanje i dugogodišnje iskustvo garantuju pouzdan i kvalitetan proizvod.

DIZAJN

Zahvaljujući neprekidnom praćenju pomeranja granica inovacije, FOX proizvodi današnjice su spoj modernog dizajna i elegancije. Vođeni savremenim načinom života i potrebom za jednostavnošću, dizajn FOX uređaja je uklopiv u sva okruženja - proizvod za sva vremena.

CENA

Razvijanjem stabilne tržišne pozicije, strpljenjem i spremnošću da se prilagodi kupovnoj moći potrošača, FOX brend pruža vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni.

BRIGA O KUPCU

Produžena garancija na FOX proizvode, visoko razvijena postprodajna mreža, efikasan servis u najkraćem roku na teritoriji cele Srbije, pruža potpunu sigurnost pri kupovini FOX uređaja.

TIM

Iza svakog uspešnog brenda stoje ljudi. FOX electronics tim čine obrazovani, posvećeni, radoznali i kreativni pojedinci koji svojim znanjem i iskustvom svakodnevno utiču na uspešan razvoj i visok kvalitet FOX uređaja.

IDENTITET

Spajanje kvaliteta i tehnologije, znanja i iskustva u proizvodnji sa savršenim dizajnom, rezultiralo je kreiranjem prepoznatljivosti brenda FOX na tržištu. Vizuelni identitet doprinosi odlučnosti potrošača pri odabiru novih FOX uređaja.

Naše nagrade

2015. godine, FOX brend dobitnik je tradicionalnog i prestižnog priznanja Top Serbian Brands u kategoriji: korporativni brend – Potrošačka elektronika.

Iste godine, kompanija VIMPORT DOO, proizvođač i generalni zastupnik brenda FOX dobitnik je priznanja »Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia«, koji izdaje Privredna komora Srbije.

2016. godine, VIMPORT DOO, ponovo je dobitnik sertifikata Excellent SME Serbia, kao još jednu potvrdu dobrog boniteta i kredibilnosti.

Iste godine, kompanija je nagrađena i BIZNIS PARTNER 2016 priznanjem u oblasti potrošačke elektronike, koje je potvrda poslovne uspešnosti i regionalne prepoznatljivnosti.

2016. godine kompanija VIMPORT DOO dobitnik je još jedne nagrade – »BRAND LEADER AWARD 2016« koju dodeljuje stručni kolegijum 6. Biznis konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope – SEET 2016“ za postavljanje novih standarda u kvalitetu, profesionalnosti, konkurentnosti i inovativnosti, u oblasti potrošačke elektronike.

Sertifikat pod nazivom »Customers FRIEND« koji dodeljuje prestižna institucija ICERTIAS – International Certification Association GmbH sa sedištem u Cirihu, Švajcarska, dodeljen je kompaniji za 2016./2017. godinu kao potvrda izvanrednosti u pružanju kvalitetnog proizvoda i usluga kupcima i klijentima.

Sertifikat “Firma od poverenja” priznanje je koje potvrđuje dobru reputaciju jedne kompanije među klijentima i poslovnim saradnicima i odražava visok stepen zadovoljstva njenih korisnika. Ovo priznanje koje dodeljuje Centar za istraživanje mišljenja klijenata uručeno je našoj kompaniji u oktobru 2016. godine.

Naš rad još jednom je nagrađen: zlatna plaketa u kategoriji korporativni brend-potrošačka elektronika za 2016. godinu.

Mi ne verujemo u slučajnosti. Uzdamo se u znanje i rad….I onda to neko prepozna. I tako 3 godine za redom: Kompanija Vimport , proizvođač i zastupnik brenda FOX dobitnik je priznanja “Excellent Small and Medium Enterprise- Excellent SME Serbia” koje dodeljuje Privredna Komora Srbije, a predstavlja potvrdu dobrog poslovanja, boniteta i kredibiliteta naše kompanije na tržištu.

Poverenje kao i mnoge bitne stvari u životu nije moguće kupiti. Ono se zaslužuje, gradi i čuva. Zbog toga smo naročito ponosni na ponovnom dobijanju sertifikata “Firma od poverenja” koje dodeljuje Centar za istraživanje mišljenja klijenata i kojim je potvrđena dobra reputacija naše kompanije kako među klijentima, poslovnim saradnicima, tako i među svima vama koji ste nam ukazali poverenje kupovinom FOX uređaja. Hvala vam.

2019. godine, VIMPORT DOO, ponovo je dobitnik sertifikata Excellent SME Serbia. Nastavljamo da radimo i da se trudimo da opravdamo vaše poverenje i u godinama koje su pred nama!

2019. godine, FOX brend je treći put dobitnik tradicionalnog i prestižnog priznanja Top Serbian Brands 2018 u kategoriji: NAJBOLJI ROBNI BREND – ROBA ŠIROKE POTROŠNJE.

I ove godine Centar za istraživanje mišljenja klijenata uručio je našoj kompaniji Sertifikat “Firma od poverenja 2020” priznanje koje potvrđuje dobru reputaciju jedne kompanije kako među klijentima i poslovnim saradnicima, tako i među svima vama koji ste nam ukazali poverenje kupovinom FOX uređaja. Hvala vam.

Ponosni smo što možemo da se pohvalimo činjenicom da gradimo svoju reputaciju neprestano te u ovu godinu ulazimo sa Sertifikatom elitnog člana “Firma od poverenja” koju dodeljuje Centar za istraživanje mišljenja klijenata i kojim potvrđujemo dobar odnos naše kompanije i naših klijenata, poslovnih saradnika i svih vas koji nam iznova ukazujete poverenje kupovinom FOX uređaja. Hvala Vam.

Petu godinu za redom Kompanija Vimport, proizvođač i zastupnik brenda FOX, dobitnik je priznanja “Excellent Small and Medium Enterprise- Excellent SME Serbia” koje dodeljuje Privredna Komora Srbije. Nastavljamo sa tradicijom dobrog boniteta i kredibilnosti, sa kojima opravdavamo vaše poverenje.

Još jednu godinu za redom ulazimo sa Sertifikatom elitnog člana “Firma od poverenja” koju dodeljuje Centar za istraživanje mišljenja klijenata. Ovim dokazujemo dobru reputaciju naše kompanije kako među klijentima i poslovnim saradnicima, tako i među svima vama koji ste nam ukazali poverenje kupovinom FOX uređaja.

Nastavljamo sa tradicijom i i ovaj put opravdavamo vaše poverenje. Šestu godinu za redom Kompanija Vimport, proizvođač i zastupnik brenda FOX, dobitnik je priznanja “Excellent Small and Medium Enterprise- Excellent SME Serbia” koje dodeljuje Privredna Komora Srbije.

Kompanija Vimport, proizvođač i zastupnik brenda FOX, se drži tradicije kvalitetnog poslovanja i u 2022-oj godini! Sedmu godinu za redom dobitnik je priznanja “Excellent Small and Medium Enterprise- Excellent SME Serbia” koje dodeljuje Privredna Komora Srbije.

Identitet

Zato što je prepoznatljivost važna!

Originalni i jedini korporativni logotip brenda FOX Electronics sastoji se od tri elementa:

Koristi se za print i online reklamiranje, na kutijama za uređaje, na kesama za kupovinu i promotivnom materijalu:

identitet

Koristi se na uređajima

KARIJERA

Pridružite se FOX timu!

Zašto da se pridružite našem timu?

ZATO ŠTO SMO:

Uspešan tim

Vredni

Kreativni

Inovativni

Sjajno mesto za rad

A AKO STE VI:

Profesionalni

Obrazovani

Timski orijentisani

Proaktivni

Posvećeni

Pogledajte otvorene pozicije i konkurišite

Ukoliko želite da radite u kompaniji koja je stabilna, koja se neprestano razvija,  želite da učite i napredujete, pošaljite nam CV sa fotografijom i propratno pismo.
Pošaljite svoju profesionalnu biografiju sa naznakom za koju poziciju konkurišete, na mail: konkurs@vimport.co.rs
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial