NAJVEĆI DOŽIVLJAJ UHD REZOLUCIJE DO SADA NA FOX TELEVIZORIMA VELIČINE 98’’ I 85’’ – Foxelectronics NAJVEĆI DOŽIVLJAJ UHD REZOLUCIJE DO SADA NA FOX TELEVIZORIMA VELIČINE 98’’ I 85’’ – Foxelectronics

NAJVEĆI DOŽIVLJAJ UHD REZOLUCIJE DO SADA

Jun 2024.

U KORAK SA VREMENOM I POTREBAMA SAVREMENOG KORISNIKA: FOX vam predstavlja nove veličine televizora na koje smo posebno ponosni  98’’ (249cm) i 85’’ (216cm).

Da li smo pre samo nekoliko godina pomislili da ćemo biti u prilici da gledamo omiljeni sadržaj na televizoru dijagonale od preko 2 metra?

Da li smo pomislili da TV u našoj kući može biti mnogo veći od prozora i vrata?

Dobro došli u budućnost!

Sa sprektrom modela televizora u velikim dijagonalama u svom asortimanu, kao što su 70’’, 75’’, 85’’ i 98’’ FOX se svrstava u red najvećih proizvođača televizora koji su svoje istraživanje, rad i razvoj podredili potrebama savremene generacije!

Sve velike dijagonale iz našeg asortimana su u najvećoj UHD (4K) rezoluciji i poseduju webOS operativni sistem kako bi korisnicima učinili sadržaj koji gledaju na TVu stvarnim, a iskustvo posebnom.

Veličina od koje zastaje dah!

Najveća dijagonala u FOX ponudi, televizor 98’’ za najveće uživanje u slici do sada!

Da li ste znali da je 98’’ zapravo dijagonala od čak 249cm?

Televizor, impozantnih dimenzija, dužine 220cm i širine 137cm daće vašoj dnevnoj sobi sasvim novu dimanziju zabave i kvalitetnog uživanja u sadržaju koji volite.

FOX LED TV 98WOS625D – detaljne karakteristike televizora možete pogledati ovde .

Otkrijte sa nama još jednu novu dimenziju!
Nova dijagonala u FOX ponudi, televizor 85’’ za potpuno novo iskustvo gledanja televizije!

Dijagonala od 85’’ (216cm) čini neverovan spoj kvaliteta, dizajna i veličine! Framelss dizajn ovom televizoru daje posebnu notu elegancije koja će se lako uklopiti u vaše okruženje.

FOX LED TV 85WOS625D – detaljne karakteristike televizora možete pogledati ovde.

U nastavku ovih vesti, dajemo naše preporuke za postavku i montažu velikih dijagonala 85’’ i 98’’

Naša Fox preporuka jeste da se TV velike dijagonale postavi na centralno mesto u dnevnoj sobi. TV može biti na sopstvenom postolju ili okačen na adekvatni zidni nosač, pričvršćen na zid dnevne sobe.

Nije preporučljivo televizore ovih dijagonala postavljati na zid od gipsa ili nekog drugog nestabilnog materijala. Preporuka je da se na čvrstu i stabilnu zidnu podlogu debljine min 20cm, na koju se bezbedno može montirati nosač televizora, okači televizor velikih dijagonala iz naše ponude.

VESA standardi za velike dijagonale su sledeći:

98’’ – VESA standard 900×400

85’’ – VESA standard 500×400

75’’ – VESA standard 300×400, 200×400 360×400 zavisno od modela koji odaberete

70’’ – VESA standard 360×400

Evo i nekoliko dodatnih saveta za rukovanje kutijom i televizorom prilikom postavke:

  1. Pre nego počnete sa otvaranjem kutije, bitno je da proverite da li imate dovoljno prostora i dve slobodne odrasle osobe za sigurno rukovanje televizorom
  2. Potrebne će vam biti makaze i nož za sečenje trake. Preporučujemo da koristite rukavice, za bolje prijanjanje na površinu i zaštitu ruku
  3. Postavite kutiju uspravno na ravnu i stabilnu površinu, najbolje na pod
  4. Otvorite kutiju i pažljivo izvadite bele plastične kopče na donjoj strani kutije, vodeći računa da ne oštetite sadržaj unutar kutije
  5. Uklonite gornji deo kutije izvlačenjem na gore (poklopac) i odložite ga sa strane, ostavljajući dovoljno mesta oko sebe za dalji rad
  6. Izvadite sve dodatke (daljinski upravljač, uputstva za upotrebu, postolje) iz kutije i stavite na vidno i sigurno mesto
  7. Uklonite zaštitu (stiropor i karton) sa i oko kutije, sa velikom pažnjom da nešto ne oštetite i ne povučete
  8. Neka se dve odrasle osobe postave sa obe strane televizora. Jedna osoba neka drži televizor sa desne, a druga osoba sa leve strane. Koristeći ručke koje se nalaze na poleđini televizora, polako i sinhronizovano sa obe strane podignite isti. Koristite kolena i noge za podizanje, a ne leđa.
  9. Pažnja! Prilikom izvlačenja, pazite da ne dodirujete staklo ekrana televizora.
  10. Postavite televizor na stabilnu, meku i ravnu površinu dok ne budete spremni da ga montirate na zid ili da montirate postolje i postavite uređaj na željeno mesto.

Preporuka: Sačuvajte originalnu ambalažu i zaštitne materijale za slučaj da pakujete i transportujete televizor na drugo mesto.

Preporučena udaljenost od televizora

Udaljenost gledanja televizora zavisi od nekoliko faktora, uključujući i veličinu ekrana i rezoluciju televizora. Opšta je preporuka da se udaljenost gledanja računa na osnovu dijagonale ekrana. Evo nekoliko smernica za udaljenost gledanja televizora u 4K rezoluciji:

Televizor veličine 70’’
Preporučena udaljenost od ekrana 4K rezolucije 1.5m – 2.7m

Televizor veličine 75’’
Preporučena udaljenost od ekrana 4K rezolucije 1.6m – 3.1m

Televizor veličine 85’’
Preporučena udaljenost od ekrana 4K rezolucije 1.8m – 3.3m

Televizor veličine 98’’
Preporučena udaljenost od ekrana 4K rezolucije 2.1m – 3.9m

Napomena: Zbog veće rezolucije (4K) pikseli su manje vidljivi čak I na manjoj udaljenosti, što omogućava gledanje sadržaja sa manje udaljenosti bez gubitka kvaliteta slike. U većim prostorijama, gde udaljenost od ekrana može biti veća, veći televizori prižaju jedinstven doživljaj gledanja I uživanja.

Sve preporučene udaljenosti su okvirne I mogu varirati zavisno od potreba I preferencija korisnika ali I specifičnosti same prostorije.

Hvala vam što birate FOX!

VERUJ U DOMAĆE!

Vaš FOX


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial