Za vrhunsko korisničko iskustvo – FOX webOS TV – Foxelectronics Za vrhunsko korisničko iskustvo – FOX webOS TV – Foxelectronics

Za vrhunsko korisničko iskustvo –

FOX webOS TV

April 2022.

Smart funkcije doprinose vrhunskom doživljaju gledanja sadržaja na vašem TV uređaju!

Za kompletan ugođaj mi smo našim korisnicima obezbedili smart FOX televizore sa webOS operativnim sistemom.

Pogledajte recenziju FOX webOS TV uređaja na linku u nastavku I uverite se zašto smo baš ovaj operativni sistem odabrali da kompletiramo FOX TV ponudu.

Licencirani webOS, sa dostpunim aplikacijama kao što su Netflix, You Tube, Prime Video, HboMax učiniće da korisničko iskustvo gledanja ostane nezaboravno.

U svetu tehnologije, upravljanje TV uređajem postaje neverovatno jednostavno zahvaljujući Magičnom daljinskom upravljaču. Ovaj daljinski pruža vrhunski asortiman kontrola za lako navigiranje, uključujući klizni točak za pregled menija na početnom ekranu i kontrolu pokreta koja vam omogućava da fizički usmerite daljinski ka aplikacijama ili elementima na ekranu. Dodatno, dostupna je i kontrola glasom, omogućavajući korisnicima da svojem TV uređaju jednostavno kažu koji sadržaj žele pustiti. Za najnovije informacije o tehnološkim dostignućima i dodatne informacije o bonusima dobrodošlice u online kladionicama, posetite [kladionice bonus dobrodoslice].

FOX TV sa webOS operativnim sistemom ispuniće očekivanja najzahtevnijih korisnika.Prethodna vest

Sledeća vest


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial