UHD

TELEVIZORI POSLEDNJE GENERACIJE

FOX vam predstavlja seriju Ultra HD televizora.
Ultra HD TV uređaji sa rezolucijom četiri puta većom od Full HD-a pružaju korisniku sasvim novo iskustvo u gledanju omiljenih sadržaja. Kristalno čist kvalitet slike na UHD modelima, gledaoca ne ostavlja ravnodušnim.
 
Za korisnike koji zahtevaju televizore vrhunske tehnologije i kvaliteta i savremenog dizajna pravi izbor je FOX TV u UHD rezoliciji. Mi, kao kompanija koja brine o svojim korisnicima, brinemo I o vrednosti koju korisnici dobijaju sa našim uređajima te smo se ovoj kategoriji televizora posebno posvetili.
UHD ili ULTRA HD televizija izvedeno je od engleske reči Ultra-high definition television što u prevodu znači televizija ultra visoke rezolucije i podrazumeva rezoluciju od 3840 x 2160 piksela. UHD tehnologija polako smenjuje dosadašnji Full HD standard u rezoluciji od 1920×1080 piksela. Televizori ultra visoke rezolucije mogu reprodukovati detalje u značajno većem kontrastu, upravo zahvaljujući postojanju većeg broja  piksela. FOX televizori u UHD rezoluciji dostupni su u dijagonalama 43”, 50”, 55”, 65”. UHD modeli u većim dijagonalama daju korisniku posebno iskustvo gledanja I impresivno širok prikaz sadržaja u vrhunskom kvalitetu.

Posebnu pažnju obratili smo I na dizajn UHD televizora pa tako dostupni modeli plene elegancijom.

Prilagođavanjem potrebama I izboru krajnjih potrošača pažljivo smo kreirali uređaje koji ostavljaju upečatljiv utisak u svakoj prostoriji, a istovremeno uspevaju da ožive svaki sadržaj u visokom kvalitetu slike.

SLIKA

DIZAJN

SMART

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial