Novogodišnja euforija je počela!!! Vi nama poklanjate POVERENJE a mi vama SIGURNOST.

I ove godine smo se super zabavali na Kopaoniku! Održan je treći po redu Kopaonik Music Week festival pod pokroviteljstvom kompanije Vimport i brenda FOX.

U želji da osigura najviši stepen bezbednosti kompanija Vimport obaveštava svoje cenjene kupce i vlasnike FOX uljanih radijatora o sledećem ...

Jesen je doba kada temperature variraju i smenjuju se u velikom rasponu između dana i noći, i zato je korišćenje klima uređaja u ovom periodu najisplativije. Zašto? 

Kompanija Vimport 18.01.2018. u hotelu Hyatt Regency u Beogradu obeležila je 15 uspešnih godina poslovanja.

04.01.2018.  Izvučeni su srećni dobitnici velike FOX nagradne igre "I slika i prilika"!

Pod pokroviteljstvom kompanije Vimport i brenda FOX festival koji je obeležio početak ovog leta definitivno je „Impero Music Week“Pogledajte deo sjajne atmosfere punog stadiona na Tašmajdanu.

Velika FOX nagradna igra "I slika i prilika" je uspešno realizovana i nagrade su podeljene najsrećnijim učesnicima. FOX karavan je putovao 2 dana po Srbiji do svakog dobitnika.

Kupi FOX LED tv 06.12.2017.do 04.01.2018. i uključi se u VELIKU FOX nagradnu igru "I slika i prilika"! Možeš da osvojiš FIAT 500L, zimovanje na Zlatiboru, moćni FOX tv od 65" sa Android OS i još mnogo FOX televizora!