O nama

Kompanija Vimport d.o.o.
osnovana je 2002. godine.

Osnovne delatnosti po osnivanju bile su uvoz i distribucija audio/video opreme, grejnih tela, klima uređaja i malih kućnih aparata.

Godinama smo radili na razvijanju tržišta, a uporedo smo se trudili da pratimo sve svetske trendove i budemo među prvima u Srbiji na polju inovacija, kako bismo potrošačima mogli da ponudimo samo najbolje.

Brend FOX electronics prisutan je na srpskom tržištu od 2004. godine.

Vrlo brzo postao je sinonim za vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama.

Upotrebom i implementacijom najnovije tehnologije uz visok kvalitet materijala uobličenih u moderan dizajn, FOX uređaji napravljeni su tako da se savršeno uklapaju u savremen stil života.

Od samog početka kompanija se uspešno borila sa svim izazovima poslovanja u Srbiji i vrlo brzo postala jedna od vodećih u oblasti potrošačke elektronike.

Takvu poziciju, sa ponosom ističemo, zadržala je i danas.

Kompanija je 2014. godine svojim potrošačima predstavila SMART televizore sa ANDROID platformom.

Iste godine otvara fabriku u Srbiji za proizvodnju televizora što doprinosi efikasnijoj kontroli kvaliteta i prilagođava FOX uređaje zahtevima domaćeg tržišta.

Pokretanje proizvodnje u Srbiji donosi mnoštvo prednosti od kojih su najvažnije:

 • Kontrola kvaliteta
 • Razvoj novih proizvoda
 • Unapređenje dizajna uređaja
 • Stabilnost lagera
 • Efikasnost postprodajne podrške
Fox kvalitet

KVALITET

Implementacija tehnologije poslednje generacije kroz strogu kontrolu kvaliteta materijala i procesa proizvodnje, kao i široko znanje i dugogodišnje iskustvo garantuju pouzdan i kvalitetan proizvod.

Fox dizajn

DIZAJN

Zahvaljujući neprekidnom praćenju pomeranja granica inovacije, FOX proizvodi današnjice su spoj modernog dizajna i elegancije. Vođeni savremenim načinom života i potrebom za jednostavnošću, dizajn FOX uređaja je uklopiv u sva okruženja - proizvod za sva vremena.

Fox cena

CENA

Razvijanjem stabilne tržišne pozicije, strpljenjem i spremnošću da se prilagodi kupovnoj moći potrošača, FOX brend pruža vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni.

Briga o kupcu

BRIGA O KUPCU

Produžena garancija na FOX proizvode, visoko razvijena postprodajna mreža, efikasan servis u najkraćem roku na teritoriji cele Srbije, pruža potpunu sigurnost pri kupovini FOX uređaja.

Fox identitet

Tim

Iza svakog uspešnog brenda stoje ljudi. FOX electronics tim čine obrazovani, posvećeni, radoznali i kreativni pojedinci koji svojim znanjem i iskustvom svakodnevno utiču na uspešan razvoj i visok kvalitet FOX uređaja.

Fox identitet

IDENTITET

Spajanje kvaliteta i tehnologije, znanja i iskustva u proizvodnji sa savršenim dizajnom, rezultiralo je kreiranjem prepoznatljivosti brenda FOX na tržištu. Vizuelni identitet doprinosi odlučnosti potrošača pri odabiru novih FOX uređaja.

Naše nagrade

2015. godine, FOX brend dobitnik je tradicionalnog i prestižnog priznanja Top Serbian Brands u kategoriji: korporativni brend - Potrošačka elektronika.

TSB
SME2015

Iste godine, kompanija VIMPORT DOO, proizvođač i generalni zastupnik brenda FOX dobitnik je priznanja »Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia«, koji izdaje Privredna komora Srbije.

2016. godine, VIMPORT DOO, ponovo je dobitnik sertifikata Excellent SME Serbia, kao još jednu potvrdu dobrog boniteta i kredibilnosti.

SME2016
BP

Iste godine, kompanija je nagrađena i BIZNIS PARTNER 2016 priznanjem u oblasti potrošačke elektronike, koje je potvrda poslovne uspešnosti i regionalne prepoznatljivnosti.

2016. godine kompanija VIMPORT DOO dobitnik je još jedne nagrade - »BRAND LEADER AWARD 2016« koju dodeljuje stručni kolegijum 6. Biznis konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope - SEET 2016“ za postavljanje novih standarda u kvalitetu, profesionalnosti, konkurentnosti i inovativnosti, u oblasti potrošačke elektronike.

BrendLider
customer

Sertifikat pod nazivom »Customers FRIEND« koji dodeljuje prestižna institucija ICERTIAS - International Certification Association GmbH sa sedištem u Cirihu, Švajcarska, dodeljen je kompaniji za 2016./2017. godinu kao potvrda izvanrednosti u pružanju kvalitetnog proizvoda i usluga kupcima i klijentima.

Sertifikat "Firma od poverenja" priznanje je koje potvrđuje dobru reputaciju jedne kompanije među klijentima i poslovnim saradnicima i odražava visok stepen zadovoljstva njenih korisnika. Ovo priznanje koje dodeljuje Centar za istraživanje mišljenja klijenata uručeno je našoj kompaniji u oktobru 2016. godine.

FoP
TSB1

Naš rad još jednom je nagrađen: zlatna plaketa u kategoriji korporativni brend-potrošačka elektronika za 2016. godinu.

Mi ne verujemo u slučajnosti. Uzdamo se u znanje i rad....I onda to neko prepozna. I tako 3 godine za redom: Kompanija Vimport , proizvođač i zastupnik brenda FOX dobitnik je priznanja "Excellent Small and Medium Enterprise- Excellent SME Serbia" koje dodeljuje Privredna Komora Srbije, a predstavlja potvrdu dobrog poslovanja, boniteta i kredibiliteta naše kompanije na tržištu.

SME2016
FoP1

Poverenje kao i mnoge bitne stvari u životu nije moguće kupiti. Ono se zaslužuje, gradi i čuva. Zbog toga smo naročito ponosni na ponovnom dobijanju sertifikata "Firma od poverenja" koje dodeljuje Centar za istraživanje mišljenja klijenata i kojim je potvrđena dobra reputacija naše kompanije kako među klijentima, poslovnim saradnicima, tako i među svima vama koji ste nam ukazali poverenje kupovinom FOX uređaja. Hvala vam.

2019. godine, VIMPORT DOO, ponovo je dobitnik sertifikata Excellent SME Serbia. Nastavljamo da radimo i da se trudimo da opravdamo vaše poverenje i u godinama koje su pred nama!

SME2018
TSB2

2019. godine, FOX brend je treći put dobitnik tradicionalnog i prestižnog priznanja Top Serbian Brands 2018 u kategoriji: NAJBOLJI ROBNI BREND – ROBA ŠIROKE POTROŠNJE.

I ove godine Centar za istraživanje mišljenja klijenata uručio je našoj kompaniji Sertifikat "Firma od poverenja 2020" priznanje koje potvrđuje dobru reputaciju jedne kompanije kako među klijentima i poslovnim saradnicima, tako i među svima vama koji ste nam ukazali poverenje kupovinom FOX uređaja. Hvala vam.

FoP2020

Identitet

Zato što je prepoznatljivost važna!

Originalni i jedini korporativni logotip brenda FOX Electronics sastoji se od tri elementa:

 • Simbol lisice
 • Naziv FOX
 • Ispis Be smart

Koristi se za print i online reklamiranje, na kutijama za uređaje, na kesama za kupovinu i promotivnom materijalu:

logo bela pozadinalogo siva pozadina

Koristi se na uređajima

logo siva pozadina 2logo bela pozadina 2

Karijera

Pridružite se FOX timu!

Zašto da se pridružite našem timu?

 

Zato što smo:

 • Uspešan tim
 • Vredni
 • Kreativni
 • Inovativni
 • Sjajno mesto za rad

A ako ste vi:

 • Profesionalni
 • Obrazovani
 • Timski orijentisani
 • Proaktivni
 • Posvećeni

Pogledajte otvorene pozicije i konkurišite

 -----------------------------------------------

Ukoliko želite da radite u kompaniji koja je stabilna, koja se neprestano razvija,  želite da učite i napredujete, pošaljite nam CV sa fotografijom i propratno pismo.

Pošaljite svoju profesionalnu biografiju sa naznakom za koju poziciju konkurišete, na mail: konkurs@vimport.co.rs